dijous, 12 de febrer de 2009

El ball dels totxets a Viquipèdia

Avui diada de Sant Eulàlia -santa que va tenir ermita a Camporrells- s'ha creat l'article "ball dels totxets" a l'enciclopèdia Viquipèdia. Pren com a referència l'article del ball de bastons, amb detall de les especificitats del nostre ball.
Com ja podeu suposar, és un granet més en la preparació dels actes del 30è aniversari de la recuperació del ball dels totxets (1979-2009).
Ja sabeu que hi podeu col·laborar en la seva redacció amb informacions contrastades d'acord amb les normes de l'enciclopèdia. Si algun lector d'aquest article conegués la manera de posar-hi les fotografies, seria molt benvingut, ja que ara per ara hi surten les del ball de bastons.
L'enllaç el trobareu a la columna esquerra d'aquest bloc.
Participeu en la moguda totxetaire del 30 de juliol de 2009!

2 comentaris:

Ball de Bastons del Pla de l'aigua ha dit...

Hola amics,

Aquí el ball de bastons del Pla de l'Aigua de Lleida que voldríem contactar amb vosaltres, ens podeu passar una adreça de correu electrònic o una de personal per a parlar amb vosaltres del ball de bastons? La nostra adreça és:

bastonerspladelaigua@gmail.com

Una abraçada!

En parlem? ha dit...

De totxetaires a bastoners,

Ens posarem en contacte amb vosaltres a través del correu electrònic, ja que tenim constància de les semblances entre alguns dels nostres balls.

Una abraçada