diumenge, 31 de gener de 2010

La totxetaire Clara Vidal Bosch obté el segon premi del 1r Concurs de Narració Curta sobre el Ball de Bastons amb l'obra "Totxets i totxetaires"

Aquest dissabte 30 de gener de 2010 s'ha celebrat a Barcelona el lliurament de premis del 1r Concurs de Narració Curta sobre el Ball de Bastons. Com ja vam anunciar, una totxetaire havia estat nominada finalista i, avui ja us podem dir que ha estat guanyadora del 2n premi -Categoria fins a 17 anys- amb una obra titulada "Totxets i totxetaires".
El text explica des de diferents punts de vista i a través de diferents personatges la diada del 30 de juliol de 2009, en què vam celebrar el 30 aniversari de la recuperació dels Totxets. Combina hàbilment la realitat i la ficció de manera que alguns dels protagonistes es poden confondre amb autèntics totxetaires.
Segons l'autora, quan va veure la convocatòria del premi i després de viure molt intensament els Totxets a la darrera festa de Camporrells, va pensar: "Aquesta és la meva!".
Bé, com a petita mostra i per a fer-vos dentetes hem pensat que no costava res reproduir un fragment del text que properament, i tal com a va dir el president de la Coordinadora de Ball de Bastons, es publicarà en un recull de tots els premiats. Esperem que us agrade!Finalment, volem dir que la Clara no va estar pas sola el dia del lliurament de premis, ja que va estar acompanyada per una bona colla de camporrellans i camporrellanes que la van animar i felicitar. Des d'aquí, també la volem felicitar i agrair-li l'haver dut el nom de Camporrells al rovell de l'ou del ball de bastons amb els nostres estimats Totxets.

A ells i a tots els totxetaires, va dedicat aquest premi.

Visca Camporrells ! I visca els Totxets !!!